Utilizarea terapiilor naturale pentru tratarea hipertensiunii arteriale

0
1553

Atunci când este vorba de inimă sănătate și wellness, suplimente nutritive ar putea juca un rol în scăderea tensiunii arteriale. Aceste informații provin dintr-o cercetare a lansat în noiembrie 2011 preocupare a Jurnalului de Profesioniști de Înaltă Tensiunii Arteriale, una dintre cele mai detaliate review atunci când vin la toate-naturale, tratamente și a tensiunii arteriale la data de. Pentru aproximată la 30% din Americanii cu hipertensiune arterială, mulți care simt tensionate cu cheltuieli de tratamente farmaceutice sau dezamăgit de droguri efecte negative, acest lucru ar putea rata informații.

Dar pur și simplu cât de sigură este nutritive suplimente pentru scaderea tensiunii arteriale-și care, de asemenea, minerale și vitamine au una dintre cele mai de perspectivă? Pentru a ajuta nutritionistii cele mai bune soluții clienților se referă, de Astăzi Dietetician cerut experți pentru a lua de pe suplimente care au cele mai multe de a asigura, în tratarea hipertensiunii arteriale luând în considerare acest studiu de cercetare și sugestii pentru exact cât au nevoie pentru a fi incluse într-un general, plan de tratament.

Mare Cheltuiala de Hipertensiune arterială

Centrele pentru Controlul maladiilor și, de asemenea, Prevenirea aproximează practic la fiecare 3 persoane în statele UNITE ale americii peste vârsta de 20 de ani are tensiunea arterială ridicată. De ce este acest număr atât de supărătoare? „Semnificative wellness îngrijorare este faptul că necontrolat hipertensiune te pune la risc pentru boli de inima si accident vascular cerebral, inițială, precum și a treia principalele cauze de deces în Statele Unite”, spune John Cuomo, PhD, director executiv de cercetare și dezvoltare pentru USANA Health Sciences, care este specializata in suplimente nutritive.

„Pentru aceste motive, wellness experți ar trebui să fie îngrijorat nu doar de-a face cu cei cu condiția totuși motivarea activ și sănătos mod de viata pentru a ajuta la a scăpa de apariție a hipertensiunii arteriale în populația generală”, adaugă el.

„[Hipertensiune arterială] declanșează mai mult de jumătate din toate bolile cardiovasculare”, susține Eric Ding, PhD, un expert de nutriție și epidemiolog de la Harvard Medical College. „În plus, recentele noastre la nivel national de boli preocupare studiu de cercetare în Statele Unite ale americii [aprilie 2009 problema de PLoS Medicamente], se estimează că tensiunea arterială ridicată este responsabil pentru aproape 400.000 de Statele Unite ale americii decese în fiecare an.”

Stilul de viață modificări, cum ar fi angajarea în exercitarea normală, slăbire în jos, și, de asemenea, următoarele low-sare Abordări Dietetice pentru a Renunțat Hipertensiune arterială (DASH) plan de dieta sunt structura de majoritatea hipertensiune arterială programe de tratament, precum și specialiști vorbit aici de acord că nu suplimentarea planului ar trebui să schimb asta.

Cu toate acestea, potrivit lui Elizabeth Somer, D, RD, un dietetician, precum și ca scriitor de numeroase publicații, inclusiv Mănâncă-Ți de Drum de Sexy, în timp ce suplimentele alimentare nu ar trebui să fie prima linie de tratament pentru hipertensiune arterială, ele pot ajuta pentru a compensa incomplete plan de dieta majoritatea Americanilor se conforma.

„Merge în jos excesul de greutate, precum și aderarea la dieta DASH sunt elementele de bază,” Somer de creanțe. „Totuși, având în vedere că două persoane mănâncă impecabil, chiar și atunci când în urma DASH dieta, este logic pentru a recomanda suplimente pentru a umple golurile pe zile, atunci când oamenii nu mănâncă complet și aportul de substanțe nutritive în cantități greu de a primi de la dieta singur.”

De Ce Atât De Mult Interes?

Cuomo vede de îngrijire a sănătății prețurile ca fiind unul major automobilist pentru interesul în tratamente naturale, împreună cu o nevoie de a lua mai mult de o posesie propriu de wellness. „Ca îngrijire medicală prețurile au escaladat pentru mulți ani, o mulțime de oameni sunt în căutarea mult mai puțin costisitoare și mult mai mult toate naturale tehnici de a menține lor de wellness,” spune el. „Sunt, de asemenea, cu scopul de a avea un control mai mult de ceea ce au pus în corpurile lor.”

În plus, tratamentul hta poate oferi în sine mult mai bine la tratamente naturale, comparativ cu o boala, cum ar fi celulele canceroase, potrivit Ding. „Deși există o serie de medicamente pentru reducerea tensiunii arteriale, eu nu simt că sunt la fel de necesare ca [ei sunt] diverse alte boli, cum ar fi celulele canceroase, în cazul în care medicamente sunt cu siguranta necesare, având în vedere că există o serie de diverse aspectele legate de dietă și suplimente nutritive natural la reducerea tensiunii arteriale,” Ding include.

Sharon Richter, RD, care are o exclusiv tehnica în Manhattan, New York, susține că ea este cu siguranță observat chiar și mai multă pasiune în toate-tratamente naturale la clienții cu hipertensiune arterială, menționând că un mai mare accent pe alimentație subiecte în mass-media poate fi un factor pentru acest lucru. „Hrana a devenit mult mai proeminent în mass-media, și, prin urmare, oamenii sunt din ce în ce extra educat pe acest subiect”, spune ea.” [Persoane fizice sunt, de asemenea, a început să înțeleagă că ar putea fi mult mai multe efecte de lungă durată de medicina lor.”

Pe deasupra, multe medicamente, inclusiv cele pentru hipertensiune, pot include propriile lor efecte adverse, care de asemenea pot fi adăugați la acest moft, susține Janet Bond Brill, PhD, RD, LDN, autor a Preveni un al 2-lea Atac de Cord, precum și Colesterol în Jos, precum și o țară largă recunoscut hrană, sănătate și wellness, și, de asemenea, specialist de fitness concentrându-se pe prevenirea bolilor cardiovasculare.

„Mulți oameni pur și simplu nu pot tolera efectele adverse baza de prescriptie medicala tensiunii arteriale medicamente, mai ales în cazul hipertensiunii arteriale niciodată cauzate de orice semne înainte”, afirmă ea. „De exemplu, a fost aproximat că 70% dintre bărbații care au efecte negative de hipertensiune arterială medicina nu le mai iau.”

Mod De Viață Modificări + Suplimente Sunt Secrete

În timp ce Cuomo păstrează în minte faptul că suplimentele oferite aici sunt, de obicei, fără risc, atunci când luate ca dirijat, de a grăbit să adauge că „hipertensiune arterială necontrolată este o amenințare la fel de bine ca și cu siguranță va mai provoca cu siguranta wellness probleme și, de asemenea, moarte prematură.” Cu care a susținut, el încurajează pacienții care e mai bun de a lucra cu un certificat medical profesionist de îngrijire atunci când inclusiv suplimente bine în orice tip de hipertensiune arterială program de terapie.

„Cel mai bun abordare [pentru tratarea hipertensiunii arteriale] este de a integra o dieta cu o multime de vibrant legume și fructe de zi cu zi, cu o cantitate moderata de pește cu grade reduse de contaminanți, cum ar fi somon, de câteva ori pe săptămână. Am meci cu un periodică pahar de vin roșu și un excelent program de suplimente pentru a garanta că nu ești lipsă de substanțe nutritive esențiale,” adaugă el.

Și când îndoielnic, Brill membre clienții trebuie să vă amintiți de la RDs că în timp ce suplimente are o zonă în hipertensiune arterială terapie, că zona este în spatele stil de viață reală de reglare precum și alegeri sănătoase. „Subliniem că, atunci când vine vorba de hipertensiune arterială, alimente, antrenament, și, de asemenea, de stres și de anxietate de management sunt trei dintre cele mai puternic de scădere a tensiunii arteriale mod de viață strategiile cunoscute de omenire. Care a susținut, suplimente specifice cu unele bazate pe știință susținerea dovada poate fi utilizată ca o completare la modul de viață”, a declarat ea se termină.