Universitatea de noapte nu toate au sperat? Iată cum să executaţi Arată

0
467

Începând cu un student club de noapte ar putea fi o modalitate foarte bună să te desparţi de studiile tale. Promotori de veteran explica cum se face

Freshers saptamana este de peste. Următorul: termenele, nopţi târziu în bibliotecă şi montare datoriile. Punerea pe un club de noapte poate ajuta la a lua mintea de pe grind. Ea dă-vă controlul asupra nopţile, adaugă o stropitură de culoare la CV-ul şi chiar ar putea fi începutul unei cariere în industria: record etichete cum ar fi Junii Turci şi Hessle Audio a început ca nopţi de club Universitatea.

Dar cu un buget limitat şi o audienţă de Odorizatoare tot mai Studios pentru a tenta de cărţi , calea spre etaje de dans ambalate şi campus notorietate nu poate fi simplu. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta pe cale de.

Profitaţi de calendarul de student

Odorizatoare săptămână, Michaelmas şi o vacanţă de vară de trei luni, calendarul de student nu este doar ca oricine altcineva. Un promotor savvy trebuie să ştiu când să lovească.

„Septembrie și ianuarie sunt cele mari, atunci când elevii reveni,”, spune Tom King, co-fondator al discuri Nici o durere în Pop , care a început ca un club de noapte la Goldsmiths Universitatea şi recente trupe si DJ inclusiv xx, Hudson Mohawke, Joy Orbison şi George FitzGerald. Ele sunt, de asemenea, luni bune financiar: student împrumuturi au ajuns aşa promotorii ştiu ei pot vinde băuturi şi bilete.

Regele adaugă acest sezon liniştită peste tot ar putea fi sezonul de vârf campus. „Nimeni altcineva este clubbing la începutul anului, este un timp-off pentru cele mai multe artişti în altă parte şi aşa este mai uşor pentru a obţine rezervările. Unii chiar fac Universitatea tururi.”

Reece Augustin-Spooner, care a fugit originile în baie şi recente place de Bicep şi Peggy Gou, spune că, în scopul de a atrage o mulţime de mare, este mai bine pentru a rula evenimente la sfârşit de săptămână, care coincide cu pauze şi lulls în programul de universitate. „Acest, de asemenea, înseamnă că execută o noapte nu intre în conflict cu propriile termene uni,” spune el.

Extindă recurs dumneavoastră

Pentru a se distingă de alte multitudinea de evenimente de campus, ar putea fi înţelept să orienteze clar de podea de lipicios student Uniunii. În funcţie de un artist cunoscut, care doresc să fie numit, dar a început să joace uni gig-uri, ar trebui să evite promotori o exclusiv mulţimea student.

„Vă puteţi vizează elevii, dar nu o fac în mod explicit,” spune ea. „Dacă faci o noapte pe o marţi în Oxford, civil nu este de gând să apară, dar cel puţin există o posibilitate. Dacă tu a alerga it în student Uniunii apoi voi te doar cei care apar la ceva care se întâmplă la student Uniunii.”

Regele este de acord că Uniunea studenţilor nu este un loc ideal, dar avertizează nu te băutură ieftină preţurile în altă parte. „Dacă Uniunea ofera £1 o bere şi toată lumea vede pe afisul, acesta devine oameni de-a lungul,” spune el.

Alege dreapta artisti

O masă invita pe Facebook ar putea vinde câteva bilete, dar dreapta acte sunt ceea ce va pachet evenimentul dumneavoastră afară. „Am întotdeauna avea un mare nume pe afisul şi apoi cineva locale care pot aduce lor colegi de-a lungul,” spune regelui.

Cole este de acord cu această abordare şi recomandă cu scopul de a obţine artisti înainte de a ajunge mare; construirea relaţiilor cu actul şi reprezentarea lor mai devreme. „Am avut cateva rezervările oportune,” spune el. „Am avut Hunee doar înainte de el a luat mai bine-cunoscute şi am construit relaţii cu agenţii, care au permis ne să rezervaţi mai stabilit artisti.”

Să-l plătească

Toate evenimentele transporta un element de risc financiar, şi dacă sunteţi deja sentimentul financiar sortit, o petrecere este puţin probabil pentru a ajuta. Hamish Cole, acum booker la spaţiu Oval din Londra, a fugit în unt partea sus în timp ce faci diploma de la Leeds Metropolitan University. El spune primele zile au fost o luptă reală; lor evenimente pierdut bani şi au fost fericit doar pentru a rupe chiar.

„Am avut o noapte care a fost destul de mult gol şi că a fost deflatarea şi greu să nu ia personal,” spune el. „Este un sentiment oribil, atunci când aţi pus atât de mult efort în şi nimeni nu se transformă în sus şi vibe, doar nu este acolo. Plata taxelor artist din propriul buzunar nu este un sentiment frumos.”

Dar regele spune vă puteţi transforma un profit fără prea multe probleme, dacă a ta este singurul partid care săptămână sau în cazul în care veţi obţine o reducere de la bar. În cele din urmă însă, el spune că, mai degrabă decât urmarind mare de dolari ar trebui să păstreze o ieftine şi nu Pret afară audienţa. „Ideea cu student nopţi este că acestea sunt destinate să fie distractiv, conceptuală şi de artistic. Şi asta înseamnă a fi prea accesibile.”