Sex și îmbătrânire-problemele bărbaților

0
1324

Vor schimbare de sex, pe măsură ce îmbătrânești?

Preocupările limitrofe sex la persoanele în vârstă nu sunt încă deschis plecat peste. Persoanele în vârstă au fost stereotipe ca non-sexual și, de asemenea, lipsit de senzații sau emoții, dar cu siguranță acest lucru este greșit. Mijloacele de oameni se dezvăluie sexual variază pe scară largă. În timp ce sexul în cupluri mai în vârstă este cel mai probabil să fie diferită în mai tineresc perechi, aceasta nu trebuie să fie nici un fel de puțin plăcută.

Astăzi bărbați și femei sunt de viață mult mai lungă și mai sănătoasă. Ca urmare a acestei îmbunătățiri în sănătate, multe mai vechi perechi continua să ia plăcere în afecțiune și sex. Un studiu global a arătat că unitatea de sex și de sex predomină în de vârstă mijlocie, precum și persoane în vârstă, de ambele sexe, precum și aceste proceda chiar la o vârstă înaintată. Peste 80% dintre băieți și 65% dintre femei cu vârsta cuprinsă între 40-80 de ani a avut de fapt a făcut dragoste în ultimul an. Cu toate acestea, problemele sexuale au predominat la ambele sexe și două de persoane au solicitat ajutor pentru acestea.

În vârstă de perechi care au fost de fapt în relații pe termen lung nu întotdeauna e mai ușor decât oricine altcineva atunci când se referă la revizuirea sex-legate de probleme (a se vedea fișa informativă Descriindu-probleme sexuale la medicul de familie’).

Vei mai avea capacitatea de a face sex cu cât îmbătrânești?

Procesul de imbatranire declanșează numeroase normală modificări în organism, dintre care unele afectează dorința sexuală (‘sex’) și, de asemenea, de acțiune. Totuși sexualitatea se extinde peste organele genitale. De multe ori perechi pot localiza nou mijloc de a stimula reciproc, cum ar fi revizuirea literaturii erotice sau vizionarea senzual clipuri video. Fiind capabil de a vorbi cu partenerul tau si, de asemenea, discuta despre poftele sexuale, fanteziile și experimentare este important.

Unii masculi pot observa că e nevoie de mai mult pentru a obține excitat (‘pornit’) precum și să stabilească o erecție, și lor erectii ar putea să nu apară la fel de dur. Senzatia de ejaculare poate fi scăzut, orgasmul nu s-ar putea simți la fel de puternic ca atunci când a făcut, și de dimensiuni mai mici cantități de material seminal poate fi produs. Dimensiunea de timp între erectii poate crește și pur și simplu de gândire de sex ar putea să nu mai fie suficient. A scăzut nivelul de sensibilitate poate implica mult mai direct excitatie a penisului este necesar pentru mai mult timp. Ejaculare ar putea dura mai mult pentru a atinge, dar acest lucru poate fi o linie de argint de obtinerea mai în vârstă ca s-ar putea da satisfacție în plus pentru companie. În timp ce unii baieti se poate vedea că dorința lor de sex scade cu vârsta, altele pot rămâne activi sexual pe tot parcursul vietii lor.

Dacă sunteți în căutarea pentru mai dificil de a obține și menține o erecție, nu ești singur. Cincizeci la sută din bărbați între vârstele de 40 precum și 70 de ani vor experimenta asta într-o oarecare măsură. Cu toate acestea, asistență este disponibil. Medicul de familie ar putea fi în măsură să recomande printre dentare medicamente (tablete) care pot ajuta disfuncție erectilă (ED), denumite inhibitori de fosfodiesterază (evident phos – pho – di – es – ter – ase) măsuri de prevenire (PDE5i). Dacă aceste medicamente nu funcționează sau nu sunt adecvate pentru tine, există și alte opțiuni oferite, cum ar fi penisului fotografii, uretral pelete, de actualitate, lotiuni, pompa de vid, dispozitive și, de asemenea, implanturi medicale (a se vedea fișele informative Dentara de tratament pentru impotenta’, ‘Injecție, uretrală, precum și tratamente de actualitate pentru impotenta’, ‘pompa de Aer de tratament pentru disfuncție erectilă’. În plus vă poate dori să se gândească la sex tratament (vezi aderarea la secțiunea ‘de Sex tratament’). Nu cumpara medicamente on-line, deoarece acestea ar putea fi false!

Boala influența sex?

Da, se poate. Pe masura ce oamenii imbatranesc, ele sunt mult mai probabil să experiență dezactivarea condiții precum și boli care pot afecta viața lor sexuală. Acestea ar putea avea rezultate fizice (în organism) precum și efecte psihice (în minte).

Disconfort fizic, probleme cum ar fi inflamație în comun s-ar putea face greu pentru a descoperi o cazare confortabilă pentru a face dragoste. Neurologice probleme, cum ar fi Parkinson, boala poate reduce libidoul și, de asemenea, provoca probleme erectile, s-ar putea ca unele medicamente. Diabetul zaharat poate declanșa, de asemenea, dificultăți erectile.

Efectele afective ale bolii poate influența, de asemenea, caracteristică sexuală, mai ales dacă un letale sau care pun viața limitarea boala a fost diagnosticată, sau boala influențează o persoană aspectul și/sau încrederea în sine. Probleme cardiovasculare cum ar fi hipertensiunea arteriala, probleme cu inima sau un accident vascular cerebral anterior, s-ar putea face tu griji despre sex.

Boala poate schimba, de asemenea, un cuplu de conexiune cu alte metode, ca și anterior independente de persoane vin să se bazeze pe partener/îngrijitor. Un partener poate simt că este inacceptabil să încă mai au dorința sexuală dacă partenerul lor este bolnav. În timp ce pentru numeroase îngrijitori, pur stres și epuizare a taxei ar putea reduce dorința lor. Stilul de viață poate afecta suplimentar exact cum o vezi pe propria ta. Retras de viață și copiii pleacă de acasă este privit de unii ca un sfârșit de capitol în viața lor, în timp ce pentru alții poate implica eliberarea de timp pentru fiecare alte.

Mod de viață elemente în plus în figura. Fumatul, extreme, consumul de alcool, de divertisment consumul de droguri, dieta saraca si lipsa de exercitiu, toate pot contribui la sex-legate de probleme.

Dacă găsiți că boala este de oprire tu de la deliciul de sex cu partenerul tău, este bine să consultați medicul de familie. Acestea ar trebui să fie în măsură să vă oferim asistență și consiliere sau te referi pentru terapie de sex (a se vedea conforme cu zona pe Sex tratament’).

Cele mai multe dintre noi au nevoie de a fi iubit la fel de bine cum a vrut, la fel de bine ca aceste cerințe nu reduce de-a lungul timpului. Cu toate acestea, s-ar putea descoperi că sunteți în căutarea pentru un alt tip de relație decât atunci când erai mai tânăr. Ai nevoie de prietenia la fel de bine ca pe cineva pentru a partaja dumneavoastră preferat de programe de TELEVIZIUNE cu. Dacă sunteți în care doresc să reaprindă viața ta dragoste s-ar putea simți ciudat și, de asemenea, conștient de sine, nu înțelege de unde sau exact cum să încep. Acestea sunt complet tipic senzații, în special dacă partenerul tău a avut o problemă de sănătate de lungă durată sau ai senzatii de regret precum și lipsa de onestitate. Aceasta va ajuta pentru a vorbi cu o persoană despre acele senzații. Pentru a vă ajuta să progreseze într-un nou parteneriat, s-ar putea astfel ca să vorbesc cu medicul de familie sau de a lua legătura cu un terapeut de sex (a se vedea conforme cu zona pe Sex terapie’). Atunci când sexualitatea este afectat, este de obicei o problemă de a descoperi pentru a regla precum și schimba mai degrabă decât de aprobare capăt tuturor formelor de expresie sexuală.