Menținerea Controlului Bun Al Diabetului

0
1225
Menținerea Controlului Bun Al Diabetului

Dacă aveți diabet zaharat, cheia pentru o sănătate generală bună este de a controla dvs. de zi cu zi de zahăr din sânge de grade. Din păcate, luând droguri, cum ar fi insulina sau diabet zaharat pastile este inadecvat să se ocupe de nivelul de zahăr din sânge, atunci când aveți o boală de rinichi. Mai jos sunt câteva sugestii care pot ajuta la reglarea diabet zaharat dacă aveți probleme renale.

A se conforma cu o dieta proiectat pentru diabet zaharat, precum și stare de rinichi de administrare. Mănâncă o gamă de top notch sănătoase, proteine, amidon, fructe și legume (redusă în potasiu dacă este prescrisă). Consuma mai putine sărat precum și alimente de mare de sodiu. Consumă mult mai puțin de grăsime. Se coace, carne friptă la grătar, friptură precum și grătar din carne, pește și crustacee sau pui spre deosebire de prăjire. Uita-te pentru „redus de grăsime” de pe eticheta.

Condiții de viață sănătoase cu diabet zaharat

Condiții de viață sănătoase cu diabet zaharatNu sari peste feluri de mâncare. Consumă mâncăruri cu privire la același timp de zi cu zi. Respectă sfătuiți dimensiuni de servire. Afla corespunzătoare oferind dimensiuni și, de asemenea, exact cât să revizuiască etichetele produselor alimentare. Pas sau de a lua în considerare alimente până când puteți stabili în mod precis dimensiuni de servire. Echilibru aportul de carbohidrati (carbohidrati deveni zahăr de-a lungul digestiei).

Preveni zaharuri simple, cum ar fi jeleu, miere, zahăr, sirop, gem, fursecuri, dulce și tort. Limita de amidon, inclusiv orez, paste, cereale și pâine. Include mai multe glucide din alimente integrale, mult perfecționate zaharuri. Menține un aspect sănătos și echilibrat greutate.

Cere dietetician dumneavoastră pentru a vă ajuta să stabilească o greutate sanatoasa pentru tine. Antrenament constant. Știți numere atunci când gestionarea diabetului zaharat. Verificați nivelul de zahăr din sânge cel puțin de trei ori pe zi sau frecvența recomandată de către grupul medical. Dacă luați insulină cu acțiune rapidă înainte de fiecare fel de mâncare, veți avea nevoie pentru a verifica de zahăr din sânge înainte de fiecare masă să-mi dau seama cât de mult insulină pentru a lua!

Urmăriți numerele de glucoză din sânge într-un jurnal de bord. Vorbesc cu medicul dumneavoastră dacă aveți hipoglicemie (scăderea zahărului din sânge), ca medicament modificări pot fi necesare. Știu hemoglobinei A1C (A1C) gradul astfel încât să puteți determina cât de bine vă gestionați nivelul de zahăr din sânge niveluri treptat. Preia controlul de diabet zaharat, precum și sănătatea rinichilor

Dacă aveți diabet zaharat și boală de rinichi, este important să se mențină un sănătos nivelul de zahăr din sânge. Deși poate fi un obstacol, nu este o afacere mare pe care le puteți face pentru a realiza bine nivelul de zahăr din sânge sub control. Discutați cu medicul dumneavoastră precum și dietetician pentru a seta detaliile dumneavoastră de sănătate și wellness obiective. Mai mult vă gestionați diabet zaharat probleme, cel mai probabil este că vei fi mult mai sanatos si se simt mai bine!

Imbratiseaza un stil de viață sănătos poate ajuta la protejarea împotriva sau întârzia debutul de probleme cu diabet zaharat și, de asemenea, este important să aibă grijă de boala. Este, de asemenea, esențială pentru normalizarea ta de sănătate cruciale numere, inclusiv în greutate, glicemiei, tensiunii arteriale și colesterolului din sânge.

Diabet zaharat și alimentație sănătoasă

Diabet zaharat și alimentație sănătoasăPersoanele care trăiesc cu diabet de tip 2 ar trebui să înțeleagă că a fi obezi sau supraponderali, este dificil să aibă grijă de boala. Ea, de asemenea, crește pericolul pentru colesterolul ridicat precum și hipertensiune arterială, care sunt factori comuni de risc pentru boli cardiovasculare– principalul motiv de deces în rândul persoanelor cu diabet zaharat. Două dintre cele mai bune arme în greutate de administrare sunt.

A face alimente sănătoase opțiuni, constând din care reglementează dimensiunile parte precum și revizuirea alimente tag-uri, este o acțiune crucială în menținerea o greutate corporală corectă și de oprire sau de a lua grijă de diabet. Persoanele cu prediabet sau diabet zaharat au hrană suplimentară considerente, în special limitarea ușor de carbohidrati. Straightforward se găsesc în alimente precum zaharul de masa, tort, suc, dulce, și, de asemenea, jeleuri, precum și de a le manca creează o crestere a glucozei din sange.

Cu multe alternative alimentare, poate fi greu să înțeleagă care sunt cele sănătoase. Daca ai prediabet sau diabet zaharat, acest grafic va ajuta să identifice cele mai eficiente selecții. Prin notez ceea ce consuma, când mănânci, precum și modul în care impactul nivelurile de glucoză, puteți menține mai bine piesa de cât de alimente cu impact asupra corpului tau. Verificați nivelul de zahăr din sânge-unul de resurse umane la una-și-o jumătate de ore după consumarea pentru a vedea cum corpul tau reactioneaza la diferite alimente.

O Alimentație sănătoasă și un Mod de viață Ocupat. Astăzi, o mulțime de Americani sunt pe drum, precum și nu petrec o mulțime de timp în casă. De asemenea, atunci când propria bucătărie nu este practic, consumul de dreapta ar trebui să fie în continuare o prioritate.

„După ce a fost identificat cu diabet de tip 2, am petrecut ceva timp liber pentru a reflecta și, de asemenea, dat seama că, ca rezultat al meu de lucru agitat calendar, mi-ar pune în 14-16 ore pe zi cu neregulate de masă calendare”, a spus Barbara, care a fost detectată cu diabet zaharat de tip 2 în 2006. „Când am mâncat la treaba, am într-adevăr nu face mâncare bună selecții. Am decis că nu contează doar cât de mult mi-a plăcut să mănânce alimente nesănătoase, nu a fost în valoare de nevoie, precum și a fost timp pentru a face o modificare.”

Schema de masă pentru o masă sănătoasă cu diabet zaharat

Schema de masă pentru o masă sănătoasă cu diabet zaharatCu un pic de planificare, puteți în mod corespunzător hrăni corpul tau oriunde te duce viata. Amintiți-vă aceste sugestii pentru a manca în mișcare: Aduce un pranz sanatos și, de asemenea, să mănânce gustări pe tot parcursul zilei. Acest lucru va ajuta cu siguranță să rămână cu o alimentație sănătoasă și echilibrată opțiuni, precum și să fie mult mai puțin atrași de cele nesanatoase, care sunt, eventual, mai convenabil. Reduce consumul de cofeina precum și a rămâne hidratat. Păstrați un recipient cu apă la îndemână pentru a bea pe parcursul zilei.

Mănâncă Sănătos pe un plan de Cheltuieli. Revizuire noastre de top 10 Sfaturi pentru a face sănătos și echilibrat opțiuni, fără a deteriora instituție financiară. Descoperiți Rețete De Diabet Prietenos. „Fiind din Carolina de Nord, o mulțime de meu favorizat acasă-gătite rețete sunt, din păcate, de dorit,” a afirmat Janet. „Vestea bună este că, după ce a fost diagnosticat cu diabet de tip 2, am descoperit câteva mici modificări mele preferate feluri de mâncare permiteți-mi să procedeze consumul meu preferat de Sud rețete.”

American Heart Association a înființat o colecție online de gustoase, diabet zaharat-friendly feluri de mâncare pentru a vă rugăm să poftele, fie plăcut, plin de aromă, sau undeva în între. Vezi American Heart Organizației pe internet Hrană Center pentru a descoperi cât de mici modificări în planul de dieta poate pune pe tine și pe familia ta, pe drumul spre inimi mai sănătoase precum și mai mult viața. Obține mult mai mult dieta si, de asemenea, sugestii de cumpărături!

Dacă nu ați fost detectată cu prediabet sau diabet, păstrați în minte că a fi fizic energic pentru un minim de treizeci de minute pe zi și vărsare de 7% din greutatea corpului (în ceea ce privește 5 kg în plus pentru un 200-lb. persoană) poate reduce riscul de a dezvolta diabet zaharat de aproximativ cincizeci la sută. Și amenințarea rămâne să reducă cât ai vărsat mult mai mult in greutate. Dacă aveți de fapt în prezent au fost identificate, exercitii fizice si greutate de management poate încă avea beneficii semnificative în reglementarea starea și diminuarea nefavorabile de sănătate și wellness consecințe.