Dureri articulare la vârstnici.

0
461

Cronica disconfort este periodic nesupravegheate sau undertreated în rândul persoanelor în vârstă din cauza barierelor în recunoaștere, de analiză, precum și de monitorizare organizat de evaluare evaluarea prevalenței și tratamentul durerii printre senior persoanele fizice în viață asistată acasa dezvăluit că 40% dintre locuitorii care au raportat disconfort nu obține orice tip de fel de analgezic.9 mai Mult decât atât, acetaminofen de multe ori a fost efectuat ca terapie de prima linie si de obicei dat pe un „asa cum este baza” la mai mici decât dozele recomandate.

Anumite repercusiuni fără tratament sau undertreated dureri persistente în senior constau din anxietate, anxietate, izolare socială, tulburări cognitive, pe cale de dispariție acțiuni imunitar, scade, somn perturbat, deficiențe nutriționale, a scăzut activități de divertisment, pierderea de mișcare și diverse alte caracteristici fizice, pierderea încrederii în sine, și, de asemenea, a crescut utilizarea de îngrijire medicală surse. Legate de vârstă modificări ale ratei metabolice, constând din rinichi, precum și probleme hepatice, crește riscul de medicamente legate de deteriorarea evenimente în vârstă de clienți. Amenințarea de analgezic-legate de probleme gastro-intestinale este, de asemenea, ridicată la adulți.

Educație pentru reducerea rezonabilă a durerii.

Atunci când se recomandă medicamente pentru ameliorarea disconfortului la clientii mai vechi, „begin scăzute și, de asemenea, du-te încet în mișcare”. Progresiv stimula doza în timp ce efectuează monitorizarea frecventă a analiza precum și de a proteja împotriva nefavorabile răspunsuri. Educație Client cu privire rezonabilă reducerea durere și combinație de tratament farmacologic cu și nonpharmacologic intervențiile vor atinge corespunzătoare disconfort control și de a spori, de asemenea, fizic, emoțional, afectiv, și, de asemenea, wellness socială în vârstă adulți cu dureri cronice.

Pacient de auto-raport este considerat aurul cerință pentru durere evaluare printre cognitiv intact adulții mai în vârstă, precum și cei cu forme ușoare până la moderate deficite cognitive.2,8,10 cu toate Acestea, persoanele în vârstă frecvent sunt reticente în a raporta durere la medicul lor de datorează, în parte, de percepția că durerea este un naturale repercusiune vechi,2,7 neliniștile care a adăugat analize sau medicamente va fi cu siguranță prescribed2,7 sau că durerea este asociat cu o severă illness7, și, de asemenea, probleme cu privire la tratamentul efectelor adverse.

Persoanele cu demență și diverse alte cognitive sau verbale deficiențe existente obstacole specifice pentru obtinerea exacta de auto-raport de durere.4,7,10 Valabile și de încredere standardizate, scale de durere-cum ar fi 0-10 Numerice Clasament Gama, Oferte Cu Durere Gama-Revizuit, Iowa Disconfort Termostat, Non-Comunicativ Pacientului Disconfort Instrument de Evaluare, și Disconfort Evaluare în Demență Avansată poate scăpa de câteva dintre aceste divulgarea bariere.

O analiză detaliată a durerii la pacienții mai în vârstă are nevoie de un istoric medical detaliat, dureri de istorie, de examinare a sănătății,precum și de diagnostic de screening efectuate de către un interdisciplinare team2 să examineze medicale, psiho-sociale, cognitive, neuropsychologic, și comportamentul variabile.11 atenție specială ar trebui să fie plasat pe evaluarea musculo-scheletice și sistemele neurologice, constând în genunchi, șold, de mână, precum și a redus din spate, care sunt una dintre cele mai des raportate zone de durere la persoanele în vârstă.

Sugerat aspectele legate de disconfortul de fundal includ zonă, intensitatea, începutul, durata, temporal modele, aspecte care sunt conectate cu ameliorarea disconfortului sau exacerbare, efectul de fizică și performanță socială, prezent și terapiile anterioare pentru disconfort, și de analiză a stării psihologice, care se ocupă de competențe, și, de asemenea, sprijin social. în Ciuda lipsei de studii științifice efectuate pentru a da seama de eficacitatea și siguranța de droguri pentru tratamentul de disconfort persistent în seniori și lipsa de varsta ajustate la recomandările de dozaj, o combinație de nonpharmacologic și intervenții farmacologice sunt, de obicei, a sugerat pentru acești pacienți.

Modificări legate de vârstă în metabolismul scăzut al medicamentului.

Farmacologice constau în nonopioid analgezice, cu eliberare susținută opioide, agoniști de opiacee, antidepresive, unele anticonvulsivante, precum și agenți topici.1- în condiții De siguranță și de încredere utilizat medicamente se bazează pe o înțelegere aprofundată a pacientului-elemente specifice, constând de comorbidități, de droguri-boli de interacțiuni medicament-medicament de comunicații și multimechanistic analgezie, aderenta la tratament, și, de asemenea, costul. legate de Vârstă modificări în medicină metabolismul creditate scăzut de rinichi și, de asemenea, funcția hepatică.

Foarte puțin invazive calea de administrare este sugerat.6 monitorizarea Frecventă și, de asemenea, follow-up este necesar pentru a evita nefavorabile ocazii, cum ar fi sedarea, picături, amețeli, pas întreruperi, nereguli, cognitive handicap, și respirație depresie clinică.Polypharmacy mai bine complică tratamentul de persoanele mai în vârstă, care sunt aproximate pentru a lua 2 la 5 medicamente baza de prescriptie medicala de multe ori,6 în timp ce mai mult de 40% dintre persoanele de 65 de ani sau mai în vârstă să ia de 4 sau chiar mai mult diferite de prescriptie medicala sau over-the-counter medicamente regulat.

Amenințarea de evenimente adverse legate de polypharmacy îmbunătățește în special atunci când oamenii primesc îngrijire de numeroși practicieni care poate să nu fie conștient de individ complet de tratament.1,7,12 Medicina respectarea problemele sunt de asemenea pertinente în tratamentul durerii cronice la pacienții mai în vârstă. Aderenta este afectată de cognitive caracteristică, convingerile despre droguri, cazul precedent istoric, caracteristici de durere, de sprijin social, complexitatea schemei de tratament, și de cheltuială.

Nonpharmacologic intervenții juca un rol semnificativ în managementul de disconfort cronică afectează persoanele mai în vârstă, inclusiv terapie fizica, cu impact redus, exercitii fizice, terapie cognitiv comportamentala, termoterapie, masaj, electroterapie, și tehnici pentru a promova libertatea și, de asemenea, de-a face abilitățile.

Mod Semnificativ, amestec de farmacologică și nonpharmacologic tratamente crește probabilitatea ca oamenii vor dobândi cu siguranță corespunzătoare scăderea durerii, precum și îmbunătățiri în fizică, emoțională, psihologică, precum și de asigurări sociale de sănătate. Brand-noi recomandari pentru a ajuta cadrele medicale să recunoască precum și pentru a evalua nivelurile de durere la persoanele în vârstă s-au lansat în jurnalul clinic de Vârstă și, de asemenea, Îmbătrânirea.

Dureri relaxante la populația vârstnică.

Recomandările au fost elaborate de către Britanici Geriatrie Cultura, British Durere Cultură, Universitatea Regală de asistenta Medicala, in colaborare cu cercetatorii de la Universitatea Teesside, Anglia Ruskin University, Universitatea din Bournemouth, Centrul de Îmbătrânire mai Bine, și Centrul de Favorabile Îmbătrânirii. Există extinderea dovezi care să arate că durerea cronică este mult mai răspândită în rândul populației în vârstă precum și disconfort, care interfereaza cu sarcinile de zi cu zi crește cu vârsta.

Relaxarea durere în vârstă a populației este, în consecință, o prioritate, dar oferă o varietate de obstacole, în special în ceea ce privește interacțiunea cu clienții. Aceste orientări încearcă să se ocupe de detalii cu zonele în care îmbunătățiri pot fi făcute. Pentru a susține acest obiectiv existent reviste de pe severă și, de asemenea, dureri cronice de testare și, de asemenea, evaluarea în adulții de peste 60 de ani au fost recunoscute, precum și 2 clienți separat verifica precum și a evaluat documentele potrivit National de Wellness precum și de Cercetare Medicala Consiliului de standarde.

Anumite locații care au fost determinate ca oferind un anumit obstacol atunci când are grijă de persoanele mai în vârstă de durere constat ‘stoicism’ care pot provoca sub-raportare de durere, înțelegerea faptului că sporirea disconfort este o parte naturala a imbatranirii, precum și 10 minute de examene în marea BRITANIE practica generală care, de obicei, limitele de vârstă adulți de a lua parte la discuții semnificative despre disconfortul lor. A fost de asemenea ținut cont de faptul că durerea în azil de proprietari frecvent se nevăzut.

Aceste orientări detaliu vital sesizări cu privire la descoperirea și analiza de durere în vârstă adulti. Sugestii consta în recunoașterea realității că persoana auto-raportarea este cel mai de încredere și exacte cu pasul și, de asemenea, aceasta include persoanele în vârstă cu dizabilități cognitive. Standardele de asemenea, sugerează că, deși persoanele în vârstă de multe ori respinge durere, utilizarea de termeni conexe, cum ar fi disconfort, dureri sau durere ar putea provoca o acțiune favorabilă.

Re-formularea de întrebări pentru a evoca prezența de disconfort, cum ar fi „Nu te doare undeva?” sau „Ce este retragi tu de la a face ceea ce vrei tu să fac?” se poate susține existența sau absența durerii. Educație și, de asemenea, de formare de echipă să recunoască disconfort, și să acționeze pe cont cercetările, este o recomandare-cheie a actualizat orientările. Este sugerat că experți de îngrijire a sănătății să fie conștienți de gama largă de disconfort măsuri disponibile, precum și o solidă înțelegere a exact cum la fel de bine ca atunci când pentru a le utiliza.