Cum să slăbești în 7 zile?

0
811

Forțele armate dieta este în prezent unul din lume cele mai populare „planuri de dieta.” Se susține pentru a vă ajuta să piardă în greutate rapid, la fel de mult ca 10 de lire sterline (4,5 kg) într-o singură săptămână. Armata dieta este, de asemenea, gratuit de cost. Nu există nici o carte, scump aliment sau supliment aveți nevoie pentru a achiziționa. Dar nu aceasta dieta, de fapt funcția, și, de asemenea, este ceva ce ar trebui să încercați? Acest scrie-up clarifică fiecare lucru mic ai nevoie pentru a afla despre dieta militar. Armata plan de dieta, numit în plus 3-a zi de dieta, este o pierdere în greutate dieta care vă poate ajuta să piardă aproximativ 10 kilograme într-o săptămână.

Dieta militar strategia include 3 zile de antena plan respectate de 4 zile de repaus, precum și ciclul săptămânal este duplicat de peste si peste, până când ajunge la obiectivul dvs. de greutate. Susținătorii dieta caz că acesta a fost proiectat de către nutriționiști în armata Statelor Unite pentru a obține soldați în frunte forma prompt. Cu toate acestea, realitatea este că dieta nu este asociat cu orice armată sau guvernamentale unitate. Forțele armate plan de dieta merge de mai multe alte nume, inclusiv marina dieta, dieta militar plan și, de asemenea, chiar inghetata dieta. Forțele armate dieta este un low-calorii plan de dieta de slabire care se pretinde a face publicitate semnificative de pierdere in greutate in doar o saptamana.

Obiectivul tău în greutate.

3-militară de ziua plan de dieta este de fapt împărțit în 2 faze pe un 7-zi durata. Pentru primele 3 zile, trebuie să respecte o colecție masa scăzut de calorii se pregătească pentru masa de dimineață, masa de prânz și cina. Nu există tratează în între feluri de mâncare. Completați aportul de calorii în timpul acestui stadiu este de aproximativ 1.100 de– 1400 de calorii pe zi. Acest lucru este mult mai mică decât cea obișnuită pentru adulți este de admisie, dar tu poate inspecta propriul dvs. foarte cerințele de calorii folosind acest calculator. Pentru a continua să fie de 4 zile din săptămână, vă sunt încurajate să consume sănătos și să rămână pentru a menține aportul de calorii redus.

Susținătorii dieta susțin că puteți repeta dieta de mai multe ori până când ajunge la obiectivul dvs. de greutate.Inițial 3 zile de dieta militar au stabilit un fel de mâncare de strategie și, de asemenea, implica restrictie de calorii. Restul de 4 zile au mai puține limitări. Restul săptămânii, de asemenea, atrage după sine pierderea in greutate. Gustări sunt permise și nu există nici un grup de alimente restricții. Cu toate acestea, vă sunt încurajate să limiteze mărimea porțiilor precum și să păstreze complet aportul de calorii sub 1500 pe zi.

Inițiale de 3 zile de dieta au de fapt un set de selecție alimentare, în timp ce diverse alte 4 sunt mai puțin limitate. Încă ești îndemnat să mănânce sănătos și limita de calorii pentru sejururi de 4 zile. Înlocuirile sunt permise în timpul 3-a zi de stadiu pentru cei cu alimentare de constrângeri, dar părțile ar trebui să aibă exact același număr de calorii. De exemplu, dacă aveți o alună reacție alergică, puteți schimba unt de arahide unt de migdale. De asemenea, puteți comuta 1 cana de ton pentru niște migdale dacă sunteți vegetarian. Tot ce contează este că de calorii rămâne același. Dacă modifici antena plan prin orice mijloace, trebuie să fie de numărare de calorii.

Susținătorii dieta militar încurajez să bei apă caldă de lamaie, cu toate acestea sfătui în mod artificial băuturi îndulcită. Cu toate acestea, nu există nici o clinic motiv de ce acest lucru ar fi o sugestie excelentă. Nu au existat cercetări privind militare plan de dieta. Cu toate acestea, persoana medie este foarte probabil să verse o pereche de lire sterline, ca urmare a săptămână restrictie de calorii. Dacă mai putine calorii introduceți țesut adipos decât să-l părăsească, să-și piardă grăsime. Perioada.

Confortul dietetic nu trebuie să fie o parte normală a dietei

Alimentele bogate în proteine sănătoase stimula metabolismul mai mare decât diverse alte alimente (5Trusted de Resurse, 6Trusted Sursa). Totuși, majoritatea meselor in dieta militar sunt sarace in proteine sănătoase, precum și un nivel ridicat de carbohidrați, care este un mix negativ pentru managementul de greutate. Unele persoane afirma, de asemenea, aceasta dieta are similar de sănătate și wellness avantaje recurente post. Cu toate acestea, nu există nici un post asociate cu dieta, asa ca acest lucru este fals.

Forțele armate dieta este probabil în condiții de siguranță pentru persoana tipic, deoarece este la fel de bine scurt pentru a face pe termen lung a prejudiciului. Cu toate acestea, dacă ați fost de a urma aceasta dieta de luni de zile de fiecare dată, stricte restricție de calorii ar putea pune în pericol deficitului de nutrienti. Acest lucru este în special adevărat dacă nu consumă în mod regulat legume, precum si diverse alte alimente de calitate pe zi de se odihnește.

În plus, consumatoare de hot-dog, biscuiți și înghețată în fiecare săptămână are potențialul de a declanșa preocupările metabolice. Confortul alimentare nu trebuie să fie o parte normală de regim de dieta. În ceea ce privește sustenabilitatea, acest plan de dieta este relativ simplu. Ca nu se bazeaza pe o durată de rutină modificări și, de asemenea, are nevoie doar de auto-control pentru o scurtă perioadă de timp. Asta fiind susținut că, cel mai probabil, nu va ajuta vă menține greutatea off pentru mult timp din cauza faptului că acesta nu-i ajuta să-ți schimbi obiceiurile.Armata plan de dieta este probabil sigure pentru sănătos și echilibrat oameni, dar aceasta nu ar trebui să fie făcut pentru suma mare de ori. Probabil că nu provoacă o durată de pierdere în greutate.Aceasta dieta a devenit popular din moment ce se afirmă puteți pierde 10 de lire sterline (4,5 kg), într-o săptămână.

Cea mai mare gestionare a greutății se va datora pierderilor de apă.

În teorie, această rată de ardere de grăsime este posibil ca persoanele obeze care limita drastic caloriile. Cu toate acestea, cea mai mare greutate de reducere va duce cu siguranță la pierderea de apa, nu grasime. Apa de greutate cade repede în calitate de organism de glicogen declin, care apare atunci când limita de carbohidrati precum și de calorii (7Trusted Sursa). Asta arata bine pe cântar, dar greutatea va fi recuperat atunci când începi să mănânci de obicei din nou. Aceasta dieta a devenit popular deoarece se pretinde că puteți pierde 10 de lire sterline (4,5 kg), într-o săptămână.

În teorie, această rată de pierdere in greutate este posibil pentru persoanele supraponderale care drastic limita de calorii. Cu toate acestea, majoritatea de management de greutate va fi din cauza pierderii de apă, nu de grăsime. Greutate de apă scade rapid în calitate de organism de glicogen scad, care apare atunci când limita de carbohidrati si calorii (7Trusted de Resurse). Asta arata bine pe intervale, cu toate că greutatea va fi recâștigat când începe a mânca, în general, o dată mai mult.