Cel mai simplu mod de a trata prostata masculină!

0
519
Cel mai simplu mod de a trata prostata masculină!

Dacă examinările arată că aveți o mai mare prostata, dumneavoastră medicale profesionale sau de specialitate, asistenta medicală va lua în considerare cu siguranță testul rezultatele precum și istoricul medical pentru a vedea care terapii poate fi indicat cu siguranță vor clarifica opțiuni de terapie precum și ajuta să alegeți ceea ce este potrivit pentru tine este necesar pentru a vedea exact cum te simți despre fiecare tratament înainte de a alege. În funcție de tratamentul pe care il iau, poate ai examinărilor periodice cu medicul de familie, sau cu un profesionist la unitatea medicală. Ei pot repeta unele examene pentru a vedea cât de bine tratamentul funcționează dacă semnele și simptomele nu stimula sau tratamentul dumneavoastră este de a provoca efecte secundare, ați putea fi capabil de a încerca o diferite de terapie.

Dacă adenomul de prostata nu este declanșarea probleme, puteți alege să așteptăm și să vedem dacă semnele devin mai rău înainte de a fi nevoie de tratament o mai mare prostată, în general, creează încet, și, de asemenea, simptomele dumneavoastră se pot obține niciodată nici chiar mai rău sunt ușor de modificări se pot face la stilul tău de viață, care ar putea ajuta simptome consuma alcool mult mai puțin alcool, cofeina, îndulcitorii artificiali precum și băuturi carbogazoase acestea pot irita vezica urinara si face urinar semne mai rău consumă mai puțin în seara Încercați să bea mai puțin în după-amiaza târziu și seara.

Deci esti mult mai puțin cel mai probabil

Deci esti mult mai puțin cel mai probabilSă crească în noapte cu toate acestea asigura consuma alcool suficient in timpul zilei 1,5 la 2 litri de la 3 la 4 litri pe zi vacante vezica înainte de a părăsi casa ta – aibă în vedere a face uz de comoda, înainte de călătorii lungi, precum și a afla în cazul în care există toalete publice înainte de a părăsi domiciliul dual anularea după ce te piși, așteptați câteva minute și apoi încercarea de a merge din nou acest lucru poate ajuta pentru a goli vezica correct dar aveți grijă să nu tulpina sau de presă inspecta medicamente Întrebați medicul dumneavoastră dacă orice medicamente pe care le luați, cum ar fi antidepresive sau decongestionante medicamente pentru o obstrucționat nas!.

Poate face sistemul urinar semne chiar mai rău consuma mai multe fructe si fibre Acest lucru va ajuta cu siguranță să rămână clar de mișcările intestinului neregulate problema golirea intestinelor, care poate pune presiune asupra vezicii urinare și, de asemenea, să urinar semne mai rău menține un aspect sănătos și echilibrat in greutate Daca sunteti supraponderali, acest lucru se poate face semne și simptome chiar mai rău. Vorbesc cu medicul dumneavoastră dacă sunteți îngrijorat de greutatea ta. Ei te pot ajuta ia în considerare metode de a pierde in greutate cu o dieta sanatoasa exercițiu frecvent – exercițiu de Rutină ar putea ajuta simptome.

Dacă nu ești de obicei foarte energic, vorbesc cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tip de tip de antrenament strategie. Se poate vorbi cu privire la exercitarea în condiții de siguranță vezica re-instruire – Această metodă vă poate ajuta să vă țineți pe pentru mai mult timp atunci când aveți nevoie de a urina. Adresați-vă medicului dumneavoastră sau asistent social profesionist pentru a afla mai multe uretral terapie de masaj aceasta este o tehnica de a evacua orice tip de urină care rămâne în uretră și, de asemenea proteja împotriva dribling. S-ar putea auzi numit uretral de muls.

După ce te piși apăsați delicat spatele la baza scrotului pielea

După ce te piși apăsați delicat spatele la baza scrotului pieleaDin jurul testiculelor cu vârful degetelor trebuie să aveți capacitatea de a simți uretra menține împingerea cu grijă ca să se mute degetele transmite de la baza penisului pentru sugestie. Întrebați medicul dumneavoastră sau asistent social profesionist pentru mai multe informații absorbante tampoane sau urinar teci absorbante tampoane și, de asemenea, pantalonii pot fi folosite în interiorul lenjeria ta, sau în loc de lenjerie ei iau în orice scurgeri urinar teci apar ca niște prezervative cu un tub atașat la sfârșitul, care se scurge țevi fac pipi într-o pungă.

Teaca se potriveste perfect pe penis și, de asemenea, puteți curea geanta de picior, pe sub îmbrăcăminte Întrebați dumneavoastră medicale profesionale sau de specialitate, asistent social pentru a afla mai multe pygeum a fost, de asemenea dovedit a fi de o gamă largă de acizi grași, alcooli, și, de asemenea, steroli, cum ar fi beta-sitosterol, care au un antioxidant și anti-inflamator asupra sistemului urogenital un cuplu de cercetări indică faptul că consumă între 100 și 200 mg de pygeum elimina zi cu zi sau de divizare acest drept în două doze de 50 mg de două ori pe zi poate ajuta la reducerea HBP semne și simptome saw palmetto este una dintre cele mai studiate și, de asemenea, proeminent suplimente naturale utilizate de-a face cu HBP numeroase studii au legat de saw palmetto a redus HBP semne.

Acest lucru este mai mult decât probabil deoarece inhibă producția de testosteron și de a reduce dimensiunea de interior celulare captuseala de prostate cu toate acestea, alte studii au, de fapt, nu a avut capacitatea de a dezvolta dacă saw palmetto utilizarea supliment are nici un fel de impact asupra HBP semne contrast cu o pastilă de zahăr. Zi-Shen Pastila (ZSP) include un amestec de 3 plante, constând din China scortisoara formula provine din medicina Chineză antică a merge înapoi la secolul al 13-lea.

Oamenii de stiinta au demonstrat că șobolanii prevăzute

Oamenii de stiinta au demonstrat că șobolanii prevăzuteLa Zi-Shen formulă de fapt au redus prețurile de HBP mai mult de cercetare este nevoie de studiu asupra ființelor umane pentru a stabili dacă acesta este efficient cernilton unele persoane fac uz de suplimente pe bază de plante realizate din secară-polen de iarba pentru a trata HBP semne și simptome aceste problematică semne ar putea consta în a nu fi capabil de a goli complet vezica urinara, iar cerința să urinare în mod regulat pe timp de noapte sub nume de marca Cernilton.

Secară, iarbă-de-polen de plante este inclus în formula de mai multe înregistrat farmaceutice, suplimente specifice confortabil simptome de HBP. În ciuda sale de recurs, Cernilton nu a fost niciodată dezvăluit de a influența HBP semne în orice fel de scară largă de studii de cercetare cu toate acestea, unii sugerează că ar putea ajuta la reducerea totală dimensiune a prostate suplimentare de cercetare este nevoie de studiu pentru a stabili dacă acesta funcționează sau nu orbignya speciosa sau Orbignya speciosa este o specie de mână copac originar din Brazilia.

Numeroase nativ Brazilian triburi precum și cartierele face uz de uscat sau pământ biți din copac de-a face cu urogenital semne și simptome și, de asemenea, problem ulei de babassu nuci, de asemenea, a fost demonstrat pentru a preveni producerea de testosteron, în timp ce alte componente de nuci au compusi cu proprietati anti-inflamatorii, precum și proprietăți antioxidante dureros de urzica conține comparabile anti-oxidant și anti-inflamator compuși ca pygeum precum și saw palmetto urzica origine este, în unele cazuri.

Utilizate în amestec cu saw palmetto mult mai mult este nevoie de studiu, cu toate acestea, să-mi dau seama dacă funcționează cucurbita pepo dovleac semințele de dovleac se numără beta-sitosterol, o substanță comparabilă cu colesterol și, de asemenea, situate în unele plante. Studii de cercetare preliminare au arătat că beta-sitosterol poate spori fluxul de urina precum și scăderea cantității de urină plecat in vezica dupa urinare unele studii de cercetare recomanda să luați 10 g de extract din semințe de dovleac pe zi, pentru HBP simptome licopenul este un loc în mod normal pigment descoperit în mai multe fructe și legume.