10 dintre cele mai bune cluburi din Paris-ales de către experţii

0
557

House, techno, murdăria şi hip-hop toate obţine spaţiu de ureche la Paris pe cluburi mai tare. În această selecţie, local DJ, producătorii și promotorii împărtăşiţi lor favorite

Nuits Fauves

Nuits Fauves deschis în iunie 2016 sub Wanderlust ca o „soluţie de depozit” pentru Parisului.

Pereţii sunt acoperite cu postere graphic ondulat metal care spun lucruri cum ar fi „Dumnezeul tău nu te văd aici”. Cabina DJ este într-o cuşcă şi, în funcţie de cum sălbatice mulţimea este, ei vor avea tendinţa de a urca pe şi în ea, adăugând un sentiment de haos la petrecere. Rezervările până în prezent au fost magnific, totul de la A-Trak, Tiga şi băieţi Noize Carl Craig, Moodymann şi Perc. Amestec de muzică de dans mai „accesibile” şi mai greu, highbrow chestii înseamnă mulţimea este educat şi lipsit de prejudecăţi. Furtuna si am avut una dintre cele mai bune noastre RAAR partide încă în acest spaţiu, invitându-Peder Mannerfelt si Adam X. De fiecare dată când am avut plăcerea de a experimenta Nuits Fauves, a fost o incantare sălbatic. Sunt atât de recunoscător un spaţiu ca aceasta există în Paris.

Beton

Nu este un secret că ca DJ rezident la beton, barca este un loc special pentru mine. Ştiu de inima: este ca un adăpost unde pot pune ceasul pe „hold”. Clubul este pe o barjă ancorată la una dintre cele mai frumoase site-uri Parisului, aproape de Place de la Bastille, şi s-a născut dintr-o parte pe tot parcursul zilei. Este un club mare, dar are o atmosferă intimă. Uneori se poate simti electrice, uneori tulbure dar mereu sexy. Aceasta este ceea ce într-adevăr caut când mă joc în club: acel vibe care pune toată lumea într-o anumită stare de spirit. La etaj terasa oferă ambianţa perfectă atunci când vrei să se calmeze şi uite peste la Paris obiective turistice. La parter este vie: soundsystem Funktion unul te pune într-o stare de transă. Un alt lucru care face ca podeaua destul de nebun este cabina DJ: este în spate în cazul în care oamenii pot il inconjoara.

Le Jeune

Acesta este un bar de hip-hop-concentrat în arondismentul 10, care este minim, dar foarte elegant şi are o atmosferă sofisticată. Baieti rulează-l sunt tineri: unul dintre proprietarii este un rapper din Paris, de AKA LC Jeune, parte din echipajul Bon Gamin, e autentic. Ea are DJ-ii de miercuri până sâmbătă; este în principal de localnici, dar fiecare acum şi, din nou, acesta devine o rezervare din afara oraşului. Rap este genul principal dar are funk şi soul şi are, de asemenea, unele nopţi de murdărie. De obicei, DJ este configurat de bara dar pentru week-end şi nopţi ocupat Partidul este la subsol. Este un loc relaxat, dar atunci când toată lumea este dansează în subsol lucrurile pot obţine bătăuş, într-un mod bun.

Djoon

Acesta este un club care este tot despre groove muzica si casa. Puteţi găsi mai multe DJ din Chicago şi New York aici, şi ei toţi ştiu şi ceea ce acest loc. Acesta este unde Moodymann şi Theo Parrish juca atunci când vin la Paris. Este mic, despre capacitatea de 500, şi are o atmosferă familială. Oamenii merg pentru ca stiu care vor să vadă, şi asta e urbane şi muzica house. Pentru mine, atmosfera de club îmi aminteşte de un alt loc minunat Paris: New Morning. Este un loc în care programele de jazz, funk şi soul, dar numai concerte live – în cazul în care au făcut un club, ar fi Djoon.

Rex Club

Rex Club este de 25 de ani acum şi a fost primul club din Paris unde ar putea asculta techno. A devenit celebru când a jucat Laurent Garnier, aducând sunet Manchester Hacienda la acest oraş. Chiar acum ea are programare bun şi un sistem de sunet mare. Puteţi vedea DJ la muta D Virginia, cu părţi din trilogia benzi echipajului la Optimo. Mă face în apropiere de patru partide un an acolo, si are reşedinţe din mare DJ pariziene, precum Jennifer Cardini, Chloé şi Ivan Smagghe. Este un club foarte simplu-este o camera principală, cu cabina DJ la final- dar este un clasic de la faţa locului toate la fel.

Le Chinois

Le Chinois este în Montreuil şi deşi clădirea nu arata nimic special care face parte din spiritul locului. Acesta nu este un club de mai mult de un bar (şi calitatea sunetului nu este uimitor) dar este acasa, la frumoasa „scene”. Acesta găzduieşte interesante colective şi unele dintre noastre preferate de nopţi sunt la acest loc de întâlnire: Parkingstone si am vazut viitorul – două nopţi care sunt foarte apreciate de comunitatea LGBTQ. Uneori nu chiar dansam; ne-am observa şi asculta la ceea ce se întâmplă. Când ajungi în acest loc sunt într-adevăr maestru al tău noapte; dans în faţa DJ, sau asculta atent la partea din spate a camerei, juca fotbal de masă sau vorbesc doar cu prietenii tăi.

La Java

Sediul în Belleville, La Java a fost difuzate într-o formă din anul 1924. Este într-o clădire art déco şi în interior sunt arcuri şi puţin de relaxare cabine pe partea de ringul de dans. Nu este un loc de pretentios, nu este inchis sau supraaglomerate, decorul este modest şi ea are întotdeauna un spirit relaxat: nu vă simţiţi obligat să danseze. Programarea este eclectic-este nevoie de riscuri-, astfel încât mulţimea se va decide tipul de partid care este pe. Una din serile noastre preferate este Oceanul de Bye Bye experimentale, şi unul dintre cele mai bune seara am avut era o petrecere Afrobeat.

L’Entrée des Artistes

Acest tiny club a music de mai bună calitate-per metru pătrat raportul! Este cunoscut ca un restaurant mare, care devine un intim cocktail/club funky la sfârşit de săptămână. Unii îl numesc parizian răspuns la Londra Colturi genial. Edouard, care detine locul, este, de asemenea, parte din echipajul de partid-promotor Familia J.A.W., şi datorită lui experienta cu ei, el este capabil să găzduiască toţi colectorii record cele mai bune din lume: Theo Parrish, Sadar Bahar, plutitoare Puncte, Mark Grusane şi Motor orașul tambur ansamblului au venit să se rotească pentru lucky puţini în stiu. Un alt ingredient secret, care face atât de special este o alimentează, de asemenea, comunitatea locală de înregistrare diggers şi iubitori, invitând acte locale să se rotească, cum ar fi Clémentine Superfriends, La Mamie pe colective, în întreaga lume, DJ Waxist şi Jim Irie.

Staţia de la

La gara se bazează într-o staţie de tren vechi şi este situat lângă Bulevardul Périphérique, la nord de Gare du Nord. Îmi place acest domeniu; este destul de gratis dar autentice. La gară a fost creat de Collectif MU ca parte dintr-un proiect mai larg pentru a transforma spaţiile urbane în site-uri artistice – şi le deţine, de asemenea, expoziţii, concerte şi proiecţii de film. Există o piscină interioară şi un loc în aer liber. Simt post-industrială şi scena în aer liber fac diferit de multe alte locuri din Paris. Muzica este foarte bun, prea: merge de la metrou prog la experimentale şi techno. Unul de meu preferat ori a fost atunci când am jucat pe scena mica vara trecuta. Oamenii au pierdut acesta, şi locul de desfăşurare a fost astfel ambalate de oameni au fost sărind peste peretii din exterior pentru a obţine!

Les Chavirés instante, Montreuil

Deoarece m-am mutat la Paris în anul 2011, viata de noapte a fost în creştere. Locul meu preferat este Les instante Chavirés. Este în Montreuil, în partea de est a oraşului, a fost merge pentru mai mult de 20 de ani, şi este condusă de oameni cel mai pasionat. Din exterior se pare ca o casă mică privată. În interior se poate găzdui aproximativ 150 de persoane, cu un mic bar pe partea dreapta scenei, unde se servesc vin francez şi bere belgiană. Are lineups cel mai bun în oraş pentru câmpul din stânga, electronice şi avant-garde muzică şi este foarte influent. Accentul este pus pe muzică improvizată şi experimentarea: la acte stabilit, cum ar fi Nisennenmondaï şi Stephen O’Malley la zgomot locale scena acte, cum ar fi Tanzprocesz şi Quentin Rollet. Văzând Ghédalia Tazartès efectua acolo, cu abilităţile sale vocale frumos, a fost o experienţă uimitoare. Pe plan mai personal, nostru vitrine Editions Gravats, care ne ţine acolo, sunt întotdeauna speciale pentru mine. Vă mulţumim pentru Les instante pentru posibilitatea de a da expunerea la artişti, cum ar fi negru zona mit cântarea şi Jamois/Rollet.