10 din cele mai bune cluburi din Amsterdam – ales de către experţii

0
563

Viaţa de noapte din Amsterdam este înfloritoare, cu trei cluburi importante noi adăugarea la scena existente. Am cerut DJ locale, producători şi compozitori de muzică pentru a numi lor locuri preferate de petrecere

De Marktkantine

De Marktkantine a fost în jur de aproximativ doi ani. Pentru mine, este cel mai neapreciat club in oras chiar dacă programarea este de înaltă calitate, şi variat. Există alte cluburi din Amsterdam, care sunt încercat din greu pentru a marca un anumit stil, dar Marktkantine este mai relaxat despre care poate veni. Puteţi vedea încă balcoane şi cabine de când a fost un teatru. Balconul este deosebit de mare şi oferă o mare în jos pe scena. Apoi, în spatele scena există scări până la un alt nivel cu un mic bar. Ei doar a început o nouă serie de nopţi, întreţinută de DJ si producator duo Red axe, cu spectacole de fiecare cuplu de luni. Prima editie a fost un succes şi muzical a fost uimitor.

Adăpost

Adăpost este printre cele mai noi completări la scena de club din oraş. În cele din urmă, un club în partea de nord a oraşului Amsterdam! Locul de desfăşurare deschis în timpul Amsterdam Dance Event (ADE) 2016 şi este la subsol fostul Shell turnului, prin urmare, numele. În picioare în faţa intrării te imediat acel vibe subteran. Literalmente. Club seara locul se deschide o trapa, care merge în jos pentru a obţine în interiorul. Introduceţi o sală spaţioasă de beton cu un sistem de sunet foarte bun. Este întuneric, dar nu prea întunecate-puteţi vedea cine este dans lângă tine. Mulţimea este foarte deschis-dacă te joci house sau techno, oamenii urmeaza vă duce. Şi, cu sale permis de 24 de ore, nopţi merge cu uşurinţă în dimineaţa.

Tolhuistuin

Am ales în mod deliberat Tolhuistuin pentru noastre club de noapte, bara de progres, care se concentrează pe o mai social şi politic conştient ia pe cultura de club. Ne se amestecă discuţiile, proiectii, performanţă şi muzica într-o noapte. Doar o scurtă plimbare cu feribotul peste IJ la Central Station, Amsterdam-Noord se mândreşte cu o atmosferă edgier şi prime – care încă persistă în mijlocul gentrificare. Tolhuistuin este un bun exemplu de acest lucru. Este în cantina veche fabrică de coajă, o rămăşiţă industriale, care a fost repurposed ca o destinaţie culturală, oferind un mix de muzică, teatru şi expoziţii, reunind mainstream şi mai mult avant garde, spirit liber de programare.

De scoala

Acest loc este mai mult decât un club: este, de asemenea, una dintre cele mai bune restaurante din oraș, un bar, o sală de gimnastică şi arată Marea artă pe care le puteţi vedea încă în timpul orelor de club. Există, de asemenea, alte două spații de desfăşurare, Muzieklokaal şi s105, pentru nopţile mai mici şi spectacole live – şi grădina este nostru favorit la faţa locului să stea pe nopţi de vară. Există o mare energia creatoare în jurul acestei clădiri întregi. Desigur, club în sine este uimitor. Este exact ceea ce vrei: senzaţie de intim, dar suficient de mare pentru a obţine pierdut în, cu sunet clare şi un sentiment de libertate.

Sugarfactory

De ani în urmă, această clădire folosit la a fi un… fabrica de zahăr, dar din moment ce locul de desfăşurare a deschis porţile în 2005 – aproape de centrul oraşului Amsterdam – a fost acasă la Wicked Jazz sunete, nostru săptămânal Duminica club de noapte. Am venit de la un club fără orice facilităţi, aşa de comparaţie la fabrica de zahăr simtit ca obtinerea într-o baie calda si apoi fiind îmbrăţişat de minunat, îngrijirea oamenilor. Acest club deţine până la 500 de persoane, dar încă se simte intim, are un sunet excelent, o cantitate uimitoare de lumini şi o mare varietate de programare, în fiecare zi a săptămânii.

OT301

OT301 este un atrăgătorul actor Amsterdam reale. Ghemuit fostul cutii în 300 de persoane pentru nopţi club experimentale şi gălăgioşi, concerte şi colaborări. Nopţi găzduit de oră de vârf, Sub: Terrein, Sonic acte şi propria noastră club de noapte, cred ca undeva Else. Clădire multi-etajate, acoperite de graffiti-ul detine un club, o sală de dans underground mici, un spaţiu de Galerie, un restaurant vegetarian şi un cinematograf. Subbacultcha a găzduit nopţi la OT301 de la inceput, asa ca am decis că a fost potrivit pentru a sărbători aniversarea noastra 10 anul trecut cu o preluare – umplere fiecare centimetru din OT301 cu muzica emergente.

Oedip berii

Casa Amsterdam nou favorit locale brew, Oedip, este o bijuterie în Amsterdam-Noord. Fabrica de bere este un loc simplu care oferă câteva beri pe robinet, un spaţiu gol pentru dans şi câteva bănci în faţă. DJ Broadcast avut fonduri sa acolo în acest an, care a fost o explozie. Prinde lumina roşie Radio mult-iubit lichid blocaje pe o anumită duminică, când o trupa este invitat pentru a efectua în mijlocul butoaie de bere. Şi nu rataţi Brazilia renumit în nopţi de bere, care aduce voie, muzica si atmosfera fierbinte nopţi Brazilian.

Claire

Evident, există o gamă diversă de cluburi din Amsterdam; Îmi place De Scoala pentru sunet bun si o noapte de brut de energie; OT301, care este confortabil şi crud. Un club care merita un semn special este Claire, unde am o rezidenta, şi care mi-a dat posibilitatea să se dezvolte ca un DJ. Claire a acustica mare, o podea de lemn minunat şi se simte ca o camera de zi! Din păcate este în zona nu-aşa-sentimental al Rembrandtplein, deşi Clubul este un loc sentimental. A fost deschis în anul trecut Amsterdam Dance Event şi gama sa prezinta un amestec mare de artişti subteran, la Volcov echipajului Antinote pariziene.

Clubul NYX

Pentru mine, este un pic mai „liber” decât restul Amsterdam cluburi Club NYX. Este un loc de trei etaje iar la etajul al treilea, care este toaleta, de asemenea, există o cabina DJ-astfel încât să puteţi dans şi pipi şi spălaţi-vă mâinile în acest mare în formă de penis chiuvetă. Decoratiunile sunt „acolo”: există neon cuvinte peste tot si scari care duc nicăieri. Primele câteva ori m-am dus mi-am pierdut şi fiecare timp I a lua cineva pentru prima dată ei a lua pierdut prea. În întreaga săptămână există o mulţime de partide care se concentrează pe fiind inclusive. Este încă un club de gay într-adevăr, dar nopţile de joi a părților care sunt pentru toată lumea. Nu există o noapte regulat, numit Vogue, în cazul în care există aceste partide de bal. Toată lumea îl pune pe peruci, rochii de mare şi doar dansuri; it’sfun. Prietenii mei si -mi place merge pentru că (şi se pare foarte prost) se simte ca toată lumea este în ea împreună.

De Trut

De Trut a fost întâmplă în jur de 32 de ani si am fost întâmplă pentru 17 dintre ei. Acesta este deschis doar în zilele de duminică, la 22:00-3:00, a avut loc în o o ghemuit fostul, care este acum o fundaţie: toată lumea lucrează acolo în mod voluntar şi toţi banii de la club merge la proiecte legate de LGBT. Locul de desfăşurare este un subsol de ciment, dar este foarte colorat; există toate aceste televizoare care arată gay sau lesbiene porno (desi acum nu atât de mult). Este kitsch-ul, dar au, de asemenea, lupta pentru idealurile lor. De 21:00 este întotdeauna o coadă şi doar aproximativ 250 de persoane pot potrivi, şi nu există nici o guestlist. Nr fotografie este permisă, fie. Este un loc uimitor pentru a merge în cazul în care esti gay.